Lees het laatste nieuws van Santosh Holistic op mijn blogpagina

Over Santosh

- Puur, eerlijk met liefdevolle aandacht -

Waarom ik doe wat ik doe

We zien al jaren dat er een grote behoefte is aan liefdevolle aandacht en aanraking – zonder verdere bijbedoelingen. Huidhonger steekt steeds meer de kop op en lijkt snel de Westerse ziekte nummer één te worden. Het gevolg daarvan is dat steeds meer mensen de verbinding met zichzelf en met anderen kwijtraken. Eenzaamheid neemt toe. En dat is pijnlijk. Dat raakt mij! Daarnaast vind ik het opmerkelijk dat er een gebrek is aan mannelijke coaches en massagetherapeuten.

Daarom heb ik Santosh Holistic opgericht. Ik woonde talloze retreats en workshops bij, en volg de opleiding Holistisch Levenscoach en Energetisch Massagetherapeut. Ik zie het als mijn missie om met Santosh Holistic de brug te vormen tussen mijn eigen pijn en groei waardoor ik vanuit die connectie mensen aantrek en kan ondersteunen en begeleiden.

Ik ben ervan overtuigd dat kwetsbaarheid tot een gelukkig en krachtig leven leidt. Wanneer je je helemaal bloot durft te geven, je aangaat en alles van jezelf omarmt, raak je veel minder snel uit balans. Dan ben je onderweg op reis door Wonderland: de plek waar jij kunt zijn wie je echt bent.’

Van Gewoonland naar Wonderland

Het mooiste aan mijn werk als coach is om mensen naar dat Wonderland te begeleiden. Het is heus niet altijd een makkelijke reis. Dat weet ik zelf  maar al te goed. Het loslaten van Gewoonland doet pijn. Het verwart. Het kan eng zijn. Ons aan het wankelen brengen. Daardoor zie je soms zelf even niet meer wat je moet doen. Alleen doen? Dat hoeft niet. Ik ben er graag voor je.

Santosh Holistic - Over Santosh
Santosh Holistic - Over Santosh

Een plek om jezelf te zijn

Eén van de mooiste manieren om mijn cliënten naar Wonderland te begeleiden, is tijdens een coachingstraject. Dan kunnen we zoveel moois bereiken! Andere keren geef ik een energetische massage. Of hou ik je vast tijdens een knuffelsessie. In iedere vorm staat voorop dat je je veilig voelt en helemaal jezelf mag zijn, met al je emoties. Want laten we eerlijk zijn: daar hunkeren we als maatschappij enorm naar!

Samen kunnen we een Wonderland creëren waarin mensen een gelukkig en krachtig leven leiden.
Als jij je hierin herkent, ontdek ik graag met jou hoe we jouw reis naar Wonderland kunnen beginnen.


Hoe kan ik jou helpen?