Lees het laatste nieuws van Santosh Holistic op mijn blogpagina

Holistische klassieke massage

Santosh Holistic - Massagetherapie

Een Klassieke Massage of Ontspanningsmassage is een van de oudste massagevormen. Door gebruik te maken van de verschillende massage technieken tijdens de Klassieke Massage ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie kan leiden. Bij Santosh Holistic geef ik de Klassieke Massage vanuit een holistische benadering. Hoe dat werkt?

Tijdens de massage nodig ik je lichaam en geest uit met als doel je lijf weer te gaan voelen en de energie te laten stromen. Door liefdevolle aanraking kun je makkelijker in contact met je lijf komen. Het lichaam is de spiegel van wat je denkt, voelt en bent.

Jouw lichaam is een schatkist vol met eigen wijsheden en je aandacht is de sleutel om hier contact mee te maken. In mijn massages geef ik, en is het aan jou om te ontvangen! Vanuit de verbinding met mijzelf maak ik verbinding met jou. Alleen dan kan ik, door de signalen van jou te ontvangen, op maat geven waar jij behoefte aan hebt. Het is deze verbinding die maakt dat ik je liefdevol en met oprechte aandacht goed kan en wil masseren.

Bij de Klassieke Massage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen. Ik masseer met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren. Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten “gemasseerd”, waardoor de bloedsomloop kan worden gestimuleerd, ontspanning teweeg gebracht wordt en de bewegingsvrijheid vergroot. De massage wordt uitgevoerd met massageolie en op de blote huid.

Vaak wordt de Klassieke Massage gecombineerd met mijn coaching op persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is mooi te zien hoe het evenwicht tussen lichaam en geest middels coaching en massage weet te herstellen. Wil jij een Klassieke Massage vanuit een holistische benadering ontvangen? Maak hier een afspraak.