Lees het laatste nieuws van Santosh Holistic op mijn blogpagina

Energetische hoofdmassage

energetische hoofdmassage

Bij een Energetische Hoofdmassage worden je schoudergordel, nek, hoofd en gezicht op een zachte manier behandeld, waardoor er geen weerstand opgeroepen wordt en je lichaam kan ontspannen. De massage richt zich op het losmaken van de blokkades in zowel de spieren, als ook in de energetische stroming, zoals in bijvoorbeeld de meridianen en chakra’s. Wil jij blokkades opheffen? En meer (energetische) stroming ervaren?

De intentie waarmee wordt aangeraakt bij een energetische massage is vooral bewustwording. De Energetische Hoofdmassage is geschikt voor mensen die hun klachten willen begrijpen en herkennen als een deel van zichzelf.

Kenmerk van een Energetische Hoofdmassage is dat het een zachte en contactvolle manier van aanraken is. Deze massage is er vooral op gericht de energie weer te voelen en deze te laten stromen. Door de intentie van de massage in combinatie met de massagetechnieken, word je gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren.

De intentie waarmee ik je aanraak en masseer, bepaalt voor een groot deel het effect van de massage en is van niet te onderschatten waarde! Richt je intentie tijdens het masseren op de energie, je zult merken dat de energie beter wordt gevoeld en in beweging wordt gezet.

Tijdens de Energetische Hoofdmassage nodig ik je uit om te voelen en de diepe werking te ervaren.

Wil jij de diepe werking van deze massage ervaren? Maak hier een afspraak.