Lees het laatste nieuws van Santosh Holistic op mijn blogpagina

Massagetherapie

- Een plek waar jij jezelf helemaal mag voelen -

Luister jij naar de stem van je lichaam?

Heb jij wel eens pijn? Voelt je lijf soms wat dood aan? Of herken je niet altijd je eigen lichaam meer? Hoe kun je er voor zorgen dat je weer in verbinding komt en luistert naar je eigen lichaam? Ik geef energetische massage (therapie) met als doel je lijf weer te gaan voelen en de energie te laten stromen. Door liefdevolle aanraking kun je makkelijker in contact met je lijf komen. Het lichaam is de spiegel van wat je denkt, voelt en bent.

Jouw lichaam is een schatkist vol met eigen wijsheden en je aandacht is de sleutel om hier contact mee te maken. In mijn massages geef ik, en is het aan jou om te ontspannen! Vanuit de verbinding met mijzelf maak ik verbinding met jou. Alleen dan kan ik, door de signalen van jou te ontvangen, op maat geven waar jij behoefte aan hebt. Het is deze verbinding die maakt dat ik je liefdevol en met oprechte aandacht goed kan en wil masseren.

Wil jij geraakt worden?

Ik ga uit van de eenheid van lichaam en geest. Jouw lichaam is het huis van al je gevoeligheden, overtuigingen, conditioneringen, angsten en meer. Ik raak niet alleen je spieren aan, maar ook de emoties die zich er in vastzetten. Het mag er allemaal zijn.  Je mag je geraakt voelen. Met mijn liefdevolle aandacht en aanwezigheid creëer ik een veilige ruimte waarin jij jezelf kan ervaren en jezelf kan ontmoeten in wat opgeslagen ligt in jouw lichaam.

Santosh Holistic - Massagetherapie

Kun jij goed ontvangen?

Wanneer je de massage goed kunt ontvangen, ontstaat er een ontspanningsreactie van lichaam en geest. Je ademhaling wordt rustiger, je darmactiviteit komt op gang, je afweersysteem wordt geactiveerd, je bloeddruk en spierspanning gaan omlaag.

De massage laat je voelen, en voelen doe je in het hier en nu. Met mijn handen nodig ik je uit om bewust bij je eigen lijf aanwezig te zijn. Door fysieke aanraking, waarbij veiligheid en vertrouwen samen komen, kun jij met een voelende zelfervaring tot een diepere verbinding komen met jezelf. Jouw diepste wijsheid vind je in de voelende ervaring met jezelf. Wil jij jezelf voelen?

Ben je toe aan een massage?

In mijn holistische massage benader ik je als mens in alle facetten. Alles, dus ook symptomen, komen in een bredere context te staan. Je echtscheiding of je maagzweer, je stijve nek of je depressie, je eenzaamheid of je rugpijn, het zijn allemaal symptomen, die je iets willen vertellen. Het symptoom probeert je inzicht te geven in hetgeen jouw aandacht nodig heeft op dat moment. En meestal vindt het meeste effect van de massage pas ná de massage plaats. Meer hierover kun je lezen in mijn blogs. Ik leg daarin uit welke massages ik geef en over de werking van de massages. Of wil je dat ik je er over vertel?
Santosh Holistic - Massagetherapie

Met welke massage ga jij je lijf meer voelen?

Tijdens de opleiding tot energetisch massagetherapeut heb ik vele massages geleerd.
Op mijn blogpagina lees je over de werking van de verschillende massages.
Welke massage je ook kiest, het helpt je lijf meer te voelen en de energie te laten stromen.