Lees het laatste nieuws van Santosh Holistic op mijn blogpagina

Ik zorg goed voor mezelf!

20201021_154344
Ik zorg goed voor mezelf! Kun jij dat over je zelf zeggen? Zorg jij goed voor jezelf? Waar zou je (meer) aandacht aan wil geven?
Iedere ochtend neem ik voldoende tijd voor mijzelf. Met aandacht een gezond ontbijt, een meditatie om te gronden en voordat een coachgesprek of massagesessie begint bewust diep ademhalen om helemaal bij mijzelf te komen. Een volledig verbinding met mijzelf ervaren. Om juist uit die verbinding met mijzelf de verbinding met de ander aan te gaan tijdens de sessie.
Vanmorgen ervaarde ik als coach mijn geluksmoment van de dag. Je voelt dat je in verbinding bent met de ander. Die verbinding, de veiligheid en het vertrouwen die je samen in een sessie of traject opbouwt geeft ruimte aan de coachee om pijn te delen. Om vanuit die pijn inzichten te mogen op doen die je als mens helpen helen en doen groeien.
Mijn geluksmoment is de dankbaarheid die ik voel in het mogen ondersteunen en begeleiden bij het proces van helen, groeien en inzichten verkrijgen.
En hoe mooi is het als je coachee een traject aangaat met als doel beter voor zichzelf te zorgen, een kaartje trekt met de tekst: Ik zorg goed voor mijzelf. En dan die positieve bekrachtiging voor zichzelf uitspreekt en voelt. Wauw, dankbaar dat ik hier bij mocht zijn!
Heb jij ook een veranderwens? Wat is jouw coachvraag? Heb je verlangens, dromen. Waar wil jij aandacht aangeven? Waar ben jij dankbaar voor?
Tijdens een coachingstraject ontdekken wij samen hoe jij méér uit jezelf kunt halen. Jouw talenten, jouw levensdoel. Ontdek hoe je krachtig en in balans voluit kunt leven. Precies zoals jij dat wil, zodat je je toekomst vol vertrouwen verder vorm kunt geven.
Ik luister zonder oordeel. Ik spiegel je, ondersteun en begeleid je. Zo kun jij groeien en ontwikkelen – tot je echte essentie.