Lees het laatste nieuws van Santosh Holistic op mijn blogpagina

Hoe ga ik om met de Corona golven?

Santosh Holistic - Coaching, messagetherapie & knuffelsessies

Koers en focus houden! Dat is mijn mantra voor de komende periode. Begin dit jaar zette ik een koers voor mijzelf uit om mijn droom te verwezenlijken, een holistisch centrum:

Een mooie oude boerderij aan een bosrand met ruimte er omheen die veel privacy biedt voor de bezoekers. In de boerderij woont mijn gezin. Er is ruimte voor nog 1 of 2 gezinnen. Op het erf is een oude schuur verbouwd tot moderne workshopruimte en zijn er een aantal kamers voor individuele sessies. In de grote schuur zijn er tevens slaapvertrekken, er is een keuken, eetkamer, woonkamer, grote gezamenlijke douche en privédouches. Het centrum heeft ruimte voor maximaal 50 deelnemers aan workshops en retreats. De omgeving nodigt uit om te wandelen, om één te zijn met de natuur. Ik ben er dagelijks in de weer als gastheer. Als ook met het geven van sessies en workshops. Het onderhouden van de locatie en veel buiten zijn. Samen werken met mensen, de natuur en omgeving. Een centrum waar iedereen zich thuis en veilig voelt. Een plek waar je kunt zijn wie je echt bent!

Het uitspreken, visualiseren en delen van mijn droom helpt mij in het verwezenlijken ervan.

Daarnaast is er ook focus nodig. Focus houden op dat wat er toe doet. Juist die dingen doen die nodig zijn om mijn droom te verwezenlijken. Vanuit mijn ZIJN en VOELEN, vooral gewoon DOEN! Ik weet als ik koers en focus blijf houden, dat mijn droom uitkomt. Is het niet over 5 jaar, dan wel later. Eén ding weet ik zeker, mijn droom komt uit. Ik geloof in mijn droom!

Wat mij ook helpt is om mij niet te laten voeden door angst, schuldgevoel, schaamte, verdriet, leugens, illusies en gehechtheid. Dit is zeker niet altijd even makkelijk. Je hier bewust van zijn, houdt mij al op mijn koers. Door ze juist aan te gaan en omarmen, maakt het steeds meer energie vrij om voluit te leven met het recht om er te zijn; precies zoals ik ben, voel en doe!

En zo is het ook met de zogenaamde tweede coronagolf. Ik laat mij niet leiden door angst. Ik ga er mee om, ik surf over de golf of ik duik er dwars doorheen. Ik blijf koers houden en mijn pad vervolgen op reis in mijn Wonderland!