Lees het laatste nieuws van Santosh Holistic op mijn blogpagina

Coaching

- Een plek waar alles welkom is -

Ken jij de kracht van kwetsbaarheid?

Misschien ken je het wel: dat gevoel van alleen zijn. Je kwetsbaar voelen. Wellicht verlang je naar meer verbinding met anderen. Of meer zingeving in je leven. Heel misschien veroordeel je jezelf er stiekem om dat je dit voelt. Je hebt het toch eigenlijk best goed?! Weet dit: alles wat je wilt, voelt, denkt mag er allemaal zijn. Ook je angst, verdriet, pijn, boosheid, kwetsbaarheid. 

Tijdens een coachingstraject ontdekken we samen hoe jij méér uit jezelf kunt halen. Jouw talenten, jouw levensdoel. Je ontdekt hoe je krachtig en in balans voluit kunt leven. Precies zoals jij dat wil, zodat je je toekomst vol vertrouwen verder vorm kunt geven. Ik luister zonder oordeel. Ik spiegel je, ondersteun en begeleid je. Zo kun jij groeien en ontwikkelen – tot je echte essentie.  

Wat is jouw vraag?

We gaan uit van wat er mogelijk is,  waar jouw zin in het leven zit. Waar je energie zit.
Je verlangens, dromen en kwaliteiten. Waar jij van opleeft! Waar ben jij dankbaar voor?
Waarvoor mag je midden in de nacht wakker worden gemaakt?

Santosh Holistic - Coaching

De eerste stap

Met het zetten van die eerste stap breng je al beweging in jouw verdere ontdekkingsreis op deze mooie planeet. Het letterlijk in beweging komen stimuleert jouw lichaam en geest, het maakt nieuwe levensenergie vrij.

De coaching is in mijn praktijkruimte in Vlijmen. Ga jij graag naar buiten voor een wandeling?  Rondom het Engelermeer kunnen we gaan wandelen zodat je meteen de beweging letterlijk kunt toepassen.

Holistisch

Mijn coaching bestaat uit een holistische benadering: lichaam en geest zijn één. Gedurende het coachingstraject raken we de fysieke gezondheid, veerkracht en zelfsturing, emoties en verbindingen, mentale kracht en visie, spiritualiteit en zingeving.

Al deze niveaus zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar en vinden we ook terug in de menselijke ontwikkeling: Ik ben, ik voel, ik doe, ik heb lief, ik spreek, ik zie, ik begrijp. Ofwel de 7 chakra’s uit het holistisch levenscoachmodel.

Santosh Holistic - Coaching

Voor wie?

Op welk thema wil jij echt stappen zetten?  Coaching is voor jou als je werkelijk verandering wil. Zodat je pijn, je angst, je onzekerheid jou niet meer blokkeert. Dat je juist weer krachtig en zelfverzekerd bent! Blij met jezelf. In wie jij werkelijk bent. Trots op jezelf.

Jij bent uniek. Er is niemand zoals jij. Je voelt ook dat er veel meer in je zit, dan dat je er nu uithaalt. Je wilt meer genieten van jouw leven en je wilt met volle overgave, levenslust, energie, krachtig en in balans leven. Alleen je weet niet zo goed hoe en waar te beginnen.  Here I am! 😉

Santosh Holistic - Coaching

Zo werkt een coachingstraject

Het coachingstraject begint altijd met een eerste kennismaking. Dit gesprek is vrijblijvend en brengt geen kosten met zich mee. Als het voor ons beiden goed voelt om samen de eerste stap te zetten om met jouw thema aan de slag te gaan, zullen we in de daarop volgende eerste sessie proberen jouw coachvraag zo helder mogelijk te krijgen. Afhankelijk van de coachvraag en het verdere verloop van het traject, zal een coachingstraject uit 5 tot 10 sessies bestaan. Ben je klaar voor een eerste stap?

Ben jij klaar voor een eerste ontmoeting?